Predprijava

Neverjetna priložnost

 

Naše glavno vodilo je to, da dobro prehransko svetovanje potrebujete le enkrat.
Zdrave izbire prehrane in vadbe so hkrati najbolj poceni, etične in ekološke.

Danes imate priložnost, da prvi na svetu stopite na to neverjetno pot telesne preobrazbe in to storite tudi po izjemno ugodni ceni.

Samo 20 izbrancem bomo dali priložnost, da izkoristijo EARLY BIRD priložnost in si zagotovijo svoj program, v katerem je akumuliranih na tisoče ur poglobljenega študija prehrane in kuharskih trikov, po najnižji možni ceni.

Ne le to, izbrana skupina 20 oseb nam bo s svojimi ocenami in predlogi pomagala nadgraditi in izboljšati program za uradni izid. Z njihovimi vprašanji in komentarji bomo program po potrebi izpopolnili in ga resnično naredili najboljšega, kot je lahko.

Želimo namreč pomagati ljudem, da se za vedno rešijo vseh težav povezanih s prehrano in da nikoli več ne nasedajo na drago prehransko propagando, da ne kupujejo izdelkov, ki jih ne potrebujejo in da ne škodijo svojemu telesu s pretežkimi vadbami in nevarnimi dietami.

Prijave za program zbiramo samo do 15. novembra, zato se prijavite in nas prepričajte, zakaj ste prav vi tisti, ki si zaslužite zavestno telesno preobrazbo. Po tem datumu bomo vse udeležence obvestili o tem, kdo je bil izbran.

Izbranci bodo imeli poleg prototipa produkta na voljo tudi osebno mentorstvo in sodelovanje z ustvarjalkama programa, saj bodo vključeni v zaprto pogovorno skupino za pomoč, podporo in sodelovanje, s pomočjo katere se bo še dodatno dodelalo vsebino produkta.

Kaj še čakaš? Prijavi se za možnost sodelovanja v Zavestni telesni preobrazbi že danes!

 

Želim si dostop do programa Zavestna telesna preobrazba po promocijski ceni v predprodaji!